петък, 15 юли 2022 г.

Hyundai Stargazer е достъпен MPV модел за Индонезия

Корейската марка представя в Индонезия, нов MPV модел наречен - Stargazer, който ще бъде насочен към семейните потребители. Hyndai Stargazer е съобразен с предпочитанията на клиентите, като предлага модерен дизайн с препратки към Hyundai Staria и увеличен просвет. Технически моделът е основан върху платформата на Kia Carens, като габаритите са почти идентични. 

Новият модел ще се предлага в конфигурации от 6 или 7 места, като багажното пространство варира от 200 до 585 литра в зависимост от конфигурацията. Въпреки достъпната цена, моделът предлага модерна обстановка с цифров инструментален панел пред водача и мултимедия с 8-инчов сензорен екран, безжично зареждане на телефони, климатична инсталация и две въздушно възглавници. За добре оборудваните версии няма да липсват и набор от асистенти подпомагащи шофирането, камера за заден ход, амбиентно осветление и др. Цените на базовите модели ще стартират с цена от 16 224 долара. 

За задвижване на семейният MPV модел е предвиден 1.5 литров, атмосферен мотор с мощност 115 к.с., куплиран с 6-степенна, механична или CVT трансмисия, които задвижват предните колела. Производството ще се осъществява в Индонезия, а продажбите трябва да започнат в края на лятото. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар