неделя, 17 юли 2022 г.

JAC Sehol X8 Plus ще се предлага и в Южна Америка

 Ясно е, че в Китай търсенето на кросоувър модели ескалира все повече и повече имайки предвид инфраструктурата в страната. Ако изключим новите автомагистрали, то положението извън тях не е никак благоприятно за нормалните модели, което обяснява факта, че повечето производители дори и нямат в своето портфолио компактни модели и седани. Друг факт е, че не всички производители имат лиценз да продават своите модели в големите градове. От тази пролет JAC ще започне продажбите на своят нов кросоувър, носещ емблемите на подмарката Sehol. Моделът е позициониран в най-популярният сегмент на кросоувърите, този с три реда седалки и е базиран на JAC Jiayue X8, но е насочен към по-консервативните клиенти. 

За задвижване JAC Sehol X8 Plus, разчита на познатият - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 181 к.с., куплиран предимно с 6-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела, като версия 4х4 не е предвидена. 

Интериора ще предлага място за 6 или 7 човека и се различава, от този на Jiayue X8. Впечатление прави липсата на скоростен лост, който е заменен от въртящ се превключвател. Цифровият инструментален панел пред водача не е отпаднал, както и свободно стоящият екран за мултимедийната система. За клиентите ще се предлага възможност да оборудват своите модели с двуцветна тапицерия в различни конфигурации. Цените все още не са обявени, но става ясно, че освен в Китай, моделът ще се предлага и Южна Америка. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар