сряда, 23 февруари 2022 г.

VGV VX7 е третият модел на марката

 Новосъздадената марка VGV, която наследи мощностите на фалиралата Enranger, представи своя първи товарен модел наречен - VX7. Той е базиран на представените миналата година кросоувъри - VGV U75 и U75 Plus, което се отразява и на товароносимостта, която възлиза на едва - 330кг. Според създателите на модела, той е предназначен не толкова към клиентите със среден и малък бизнес, а към младите хора с динамичен начин на живот, които се нуждаят от пространство за сърфове или велосипеди. 

VGV VX7 ще се предлага с 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 224 к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия, предаваща движението към предните колела. Според информацията максималната скорост на модела възлиза на 196 км/ч. 


Интериора е идентичен с този на U75 и U75 Plus и предлага модерна обстановка с цифров, 10.2-инчов инструментален панел пред водача и 10.1-инчов тъчскрийн на централната конзола за инфотайнмънт системата. Коженият салон с ел. седалки и панорамният покрив ще се предлагат срещу доплащане за модела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар