сряда, 23 февруари 2022 г.

Nissan Leaf с леки козметични промени за моделната 2022г.

 Пет години след представянето на второто поколение Nissan Leaf, японците леко модернизират своят електрически хеч. Външните промени са почти незабележими и се свеждат до леко променената радиаторна решетка с новата емблема на марката, новите LED предни светлини, промененият дизайн на страничните огледала и разбира се, новите алуминиеви 16 и 17-цолови джанти с черни  лакирани елементи. В задният край се наблюдава модифициран дифузьор отвеждат потока на въздух преминаващ под автомобила.

В интериора може да се каже, че промени няма, но обновената версия разполага с по-модерни технологии. На борда, серийно място намира автономната система за шофиране от 2-ро ниво наречена - ProPILOT, както и разширен пакет с асистенти подпомагащи шофирането. Огледалото за задно виждане вече е LCD екран, а комбинираният цифров инструментален панел пред водача, както и инфотайнмънт системата с 9-инчов тъчскрийн екран са с променена графика. 

Обновеният Nissan Leaf ще се предлага в две нива на мощност и съответно две батерии. Базовата версия ще разчита на батерия с капацитет от 40 кВтч., подаваща енергия към електромотор с мощност 148 к.с. По-мощната - 62 кВтч. батерия е налична за версията с мощност 218 к.с., чиято автономия възлиза на 385 км. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар