четвъртък, 4 юни 2020 г.

Jeep Compass се сдобива с хибридна версия и нов агрегат

Много внимателно вглеждане е необходимо за да откриете разликите между обновената версия и настоящият модел на Jeep Compass. Планираният фейслифт явно в средата на жизненият цикъл на модела трябва да задържи вниманието към модела, което не е ясно как точно ще стане. Забелязваме леко променена предна броня, която придава малко по-спортен изглед, фарове с нова оптика и нови странични огледала. В задната част откриваме нова броня, която прави видими накрайниците на изпускателната система. Нови джанти и увеличена цветова гама. Това е що се отнася до екстериора. 
В интериора също трябва да сте добре запознат с настоящият модел. В обновената версия впечатление прави новата мултимедийна система с 7 и 8.4-инчови дисплеи, а бордовият компютър пред водача разполага с нови функции, като например да показва налягането в гумите и възможност за извеждане на избрана информация, като цифров скоростомер например. Както всеки съвременен модел на борда вече място намира пакета за подпомагане на шофирането, камера за задно виждане, автоматични фарове и чистачки, адаптивен круиз контрол и др.
По-интересна е ситуацията под предния капак. Там място намират изцяло нов - 1.3 литров, турбо бензинов мотор предлаган във версии на мощност от 128 и 150к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансмисия. Обновен е 1.6 литровият, турбо дизел, чиято мощност е 120к.с. Всички тези агрегати ще се предлагат със задвижване само на редните колела. За тези, които искат по-висока проходимост ще трябва да се задоволят с хибридната версия наречена - 4хе, която разполага с 1.3 литров, бензинов мотор съчетан с електромотор. Тя ще се предлага в две нива на мощност от 187 и 237к.с. Съобщава се и за ново окачване оборудвано с адаптивни амортисьори, които значително подобряват поведението на модела при висока скорост. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар