сряда, 15 януари 2020 г.

Обновеният GMC Yukon, представен в САЩ

Логично, след представянето на обновените Chevrolet Tahoe/Suburban, GM представя и фейслифт версията на идентичният в техническо отношение GMC Yukon/Yukon XL. Дизайна е в новия стил на марката наложен от пикапа  GMC Sierra,  с характерните С-образни предни светлини и огромната радиаторна решетка. И тук междуосието е увеличено с 10.4см., окачването е с нови настройки и опция за регулиране на клиренса. 
Имайки предвид, че 60%, от продажбите на модела се падат на модификацията Denali, то от компанията са взели кардинално решение и вече най-скъпата версия ще се предлага с изцяло различен интериор с висококачествена кожа и елементи изработени от дърво. Оборудването е богато при всички случаи, а на борда място намират богат асортимент от системи и асистенти за безопасност и подпомагащи шофирането. 
За задвижване обновеният GMC Yukon, разчита на 5.3 и 6.2 литровите, бензинови агрегати с мощност от 355 и 420 с опция за деактивиране на част от цилиндрите при нужда. Новият - 3.0 литров, турбо дизел с мощност 277к.с., няма да намери място в този модел, а трансмисиите налични за него ще са познатите - автоматични, шест и десет степенни, предаващи движението към задните или четирите колела. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар