петък, 2 март 2018 г.

Новото поколение на GMC Sierra, представено в Детройт

В Детройт, бе представено новото поколение на GMC Sierra, базирано на Chevrolet Silverado. По традиция двата товарни модела не се различават от гледна точка на механиката, но моделите на GMC, винаги са били по-добре оборудвани и с една идея по-комфортни. Също така те разполагат с някои функции, които не са достъпни за моделите на Chevrolet. В случая, такава е задната врата на товарният отсег, която се състои от две части отварящи се части. Товарният отсег също е различен и с увеличен обем от 1784 летра, за нормалната версия. неговото покритие е сплав с интегрирани карбонови нишки, която според производителя не се наранява. това пък спестява 28кг. от общото тегло на модела. 
Интериорът като цяло е същият, като в Silverado, но качеството на материалите е по-високо. огледалото за обратно виждане всъщност е екран, на който се показва изображение от камера монтирана в задната част на пикапа. Хед-ъп дисплеят е прищявка, която също откроява GMC Sierra. 
Под капака място намират познатите 5.3 и 6.2 литрови, бензинови, V8-цилиндрови агрегати снабдени с функция за преустоновяване работата на част от цилиндрите, както и новият - 3.0 литров, турбо дизел. Новата 10-степенна, автоматична трансмисия, също ще бъде налична. Задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане.



Няма коментари:

Публикуване на коментар