неделя, 4 март 2018 г.

Jeep Grand Commander с премиера на автосалона в Пекин

Тази седмица станаха ясни детайлите относно проектираният за китайския пазар, 7 местен Jeep Grand Commander, който ще се предлага е произвежда само в Китай. базиран върху удължената платформа от Jeep Cherokee, новият модел  е дълъг 4.87 метра и предлага достатъчно място за седем човека в конфигурация 2+3+2, заедно с прилежащият им багаж. 
Под капака място ще намира 2.0 литров, бензинов агрегат с принудетилно пълнене, който ще се предлага в две версии на мощност - 234 и 265к.с. Серийно той ще е куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели със система 4х4. 
Както се очаква интериорът е добре обзаведен и направен от качествени материали. Jeep Grand Commander ще се предлага в седем нива на обзавеждане, като в серийното оборудване ще присъстват неща като: климатроник, пълен ел. пакет, ел. предни седалки, мултимедия, кожен салон, безклучов достъп и старт на автомобила и мн. др. Цени все още не са обявени. Официалната премиера на модела ще се състои по време на автосалона в Пекин, кото отваря врати следващия месец. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар