сряда, 11 декември 2019 г.

Обновените Chevrolet Tahoe/Suburban вече и с дизелов агрегат

В САЩ, бяха показани обновените версии на Chevrolet Tahoe/Suburban. Освен външните промени и изцяло новия интериор, промени има и в механиката. Междуосието е увеличено спрямо това на настоящата версия, а окачването ревизирано, като опционално вече за моделите ще се предлагат амортисьори с възможност за регулиране на клиренса и твърдостта по време на движение. 
Що се отнася до моторната гама, то освен познатите бензинови, 5.3 и 6.2 литрови, V8-цилиндрови агрегати с мощност 335 и 420к.с. и възможност за деактивиране на част от цилиндрите обновеният модел ще се предлага и с дизелов агрегат. Това е 6-цилиндровият, редови, Duramax с мощност 277к.с. Трансмисиите са само автоматични с 6 или 10 предавки, предаващи движението към задните или четирите колела. 
Интериора е изцяло нов и разполага с изцяло нова инфотайнмънт система с 10-инчов дисплей.  Пред водача пък място намира и 8-инчов дисплей, разположен между показаталите на скоростомера и оборотомера. На борда присъстват и редица нови системи и асистенти за шофиране. Продажбите на обновените Tahoe и Suburban ще започнат от средата на следващата година. В най-скоро време очакваме да видим и обновените версии на идентичните GMC Yukon/Yukon XL и Cadillac Escalade





Няма коментари:

Публикуване на коментар