понеделник, 18 ноември 2019 г.

Последно обновяване на Mitsubishi Mirage / Attrage

Възрастта на представеният през 2011 година компактен модел Mitsubishi Mirage и неговата седан версия позната под името Attrage, явно ще се радват на още поне 3 години живот. Това става ясно след представянето на обновените версии, чиито дизайн е значително променен. 
Наред с външните промени, които се видими от пръв поглед, такива има и в интериора. Качеството на матиралите е по-високо, а оборудването богато. Серийно за модела вече ще бъде налична новата мултимедийна система с 7-инчов дисплей, като се съобщава и за нов дизайн на седалките, а шофьорската такава ще се предлага с подлакътник. Срещу доплащане пък моделите ще могат да бъдат оборудвани и пакета за безопасност включващ: система за предотвратяване на сблъсък, датчик за разпознаване на пътни знаци и сензор за обекти в сляпата зона на водача. 
Относно механиката обаче, то там промени няма. Под капака място ще продължава да намира бензиновия, 3-цилиндров агрегат с мощност 78к.с., куплиран с 5-степенна, механична или CVT трансмисия. Цени на произвежданият в Тайланд, модел не се споменават, но става ясно, че те ще бъдат увеличени средно с около 3%, което не е много имайки предвид направените подобрения. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар