неделя, 21 януари 2018 г.

Datsun Cross представен в Индонезия

Тази седмица, марката представи производствената версия на Datsun GO-Cross Concept, който бе представен преди две години. Дизайна не серийният модел не е променен много спрямо този, който видяхме в концептуалният модел, но липсата на големите джанти намаляват ефективната визия. За сега Datsun Cross ще се предлага само на пазарите в Индонезия, като не се съобщава за евентуален негов експорт. 
Под капака място ще намира 1.2 литров, бензинов агрегат с мощност 104к.с., куплиран с механична трансмисия. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своя модел и с вариаторна трансмисия. При всички случаи задвижващи са само предните колела. За по-голяма проходимост ще се предлага и диференциал с ограничено приплъзване. Антиблокиращите спирачки и тракшън контрола ще се предлагат серийно. 
Не е тайна, че това ще бъде и най-скъпият модел в гамата на марката и съответно най-добре оборудван. въпреки, че в интериорът преобладават евтини пластмасови елементи дизайнерите са успели да предадат угледен вид и задоволителна обстановка. Цените ще започват от 12 208 долара. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар