петък, 3 февруари 2017 г.

Subaru Legacy с лек фейслифт

В САЩ, бе представено обновената версия на Subaru Legacy, чиито продажби ще започнат от лятото на тази година. необходимо е внимателно вглеждане за да открием разликите в дизайна на екстериора между настоящата и новата версия, но се забелязват промени в дизайна на броните и страничните огледала. радиаторната решетка също е променена. добавени са нови цветове, а алуминиевите джанти са с нов дизайн. 
В интериора промените също са минимални. Впечатление правят пиано-лак елементите, както и наличието на нова мултимедийна система с 6.5 или 8-инчови дисплеи. Функцията -"птичи поглед" е налична серийно за модела, като позволява значително по-добър обзор на автомобила по време на паркиране. Според информацията значително по-добра е и шумоизолацията на интериора благодарение на новите стъкла.
По отношение на механиката и двигателите промени няма. Под капака място намират познатите 2.5 и 3.6 литрови, 4 и 6-цилиндрови боксери с мощност съответно от 175 и 246к.с., куплирани серийно с CVT трансмисия предаваща движението към четирите колела. Няма коментари:

Публикуване на коментар