сряда, 19 октомври 2016 г.

Seat Leon с фейслифт и нови агрегати

Четири години след премиерата на Seat Leon, испанският лъв е подложен на козметична операция. Промените външно са значителни, но направени с внимателен подход без да бъде преобразяван радикално модела. бронята и радиаторната решетка са изцяло с нов дизайн, а оптиката на фаровете променена. В задната част промените също се свеждат до нова броня и променени LED светлини. 
Що се отнася до интериора, то там се наблюдава завишаване качеството на материалите, нов дизайн на инструменталният панел пред водача и нова централна конзола. налице е и новата мултимедийна система с 8-инчов дисплей. На разположение в обновеният модел ще бъде и новият асистент за градско шофиране, при който автомобилът ще може да следи трафика и да ускорява и спира при скорост до 60км/ч. системата за автоматично паркиране пък вече ще може да намира и паркира автомобила на успоредни напречни места. 
За да бъде картината завършена марката ще предлага за обновеният модел и новият 1.0 литров, 3-цилиндров, турбо бензинов агрегат с мощност 115к.с., както и новият - 1.6 литров TDI мотор с мощност 113к.с. трансмисиите са обичайните за VAG - механични и DSG. 
Тези които очакват версията Cupra R ще трябва да изчакат поне още една година, но ще има за какво. Производителя обещава много изненади и повече мощност. Дали пък не е време вече да видим задвижване на четирите колела поне при тази версия. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар