понеделник, 24 октомври 2016 г.

Baojun 630 с фейслифт

До края на годината, в Китай ще започнат продажбите на фейслифт версията на Baojun 630. Както знаем моделът е разработен съвместно "GM" и се радва на добър прием от страна на китайските клиенти. С направените подобрения производителят се надява да привлече още повече клиенти. Външно промените не са радикални, но все пак открояват новата от настоящата версия. 
В интериора обаче нещата стоят по друг начин. Той е изцяло нов с модерен дизайн и повишено качество на материалите. Както и до сега оборудването ще бъде богато още от базовото ниво на обзавеждане, а списъкът с допълнения на разположение на клиентите е доста обширен. 
Под капака обаче промени няма. Там ще продължава да намира своето място бензиновият, 1.5 литров, атмосферен агрегат с мощност 112к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. Новост е наличието на 6-степенна, автоматична трансмисия, която ще се предлага срещу доплащане. По-мощният 1.8 литров мотор за сега не е потвърден, но е много вероятно той да бъде заменен от турбо версия на 1.5 литровият агрегат. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар