сряда, 3 юни 2015 г.

Suzuki представи третото поколение на Alto Lapin

Предлаганият само в Япония, Suzuki Alto Lapin се радва на огромен пазарен успех в продължение на 15 години. Тази седмица марката представи третото поколение но модела. Предвид факта, че повече от 90%, от собствениците на Lapin са от нежния пол на възраст между 20 и 30 години, новото поколение е проектирано от жена и е съобразено с нуждите на съвременните японски дами. Дизайнът на новият  "Kei" модел е с характерна хеч форма и предлага място за четири човека. Построен върху нова, по-устойчива на усукване платформа новият Lapin е и по-лек с 120кг. от предходния модел. Имайки предвид, че настоящия модел е с общо тегло от 850кг. в най-тежкото си изпълнение, то можем да твърдим, че новото поколение ще бъде един от най-леките автомобили произвеждани в момента. 
Под предния капак място намира задължителният за този тип автомобили 3-цилиндров, 0.66 литров, бензинов агрегат с мощност 52к.с. Той ще задвижва предните или четирите колела посредством механична 5-степенна трансмисия или CVT. Средния разход според производителя възлиза на 2.8л/100км. 
В оборудването на модела няма да липсват неща като: асистент при паркиране, камера за заден ход, система за предотвратяване на сблъсък при градски условия, навигация и др. цените започват от 1 077 700 йени. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар