вторник, 10 ноември 2020 г.

Ford Focus Travel, представен в Китай

 От края на тази година в Китай, започват продажбите на Ford Focus Active Wagon. Тази версия на модела, бе представена в Европа, преди две години, но едва сега ще бъде налична в Китай, под името Travel. Китайската версия се отличава визуално от европейският си събрат, като разполага с нов дизайн на бронята и нова радиаторна решетка. Предните светлини също са различни, но са същите като на седан версията предлагана на китайският пазар. Много е вероятно тези промени да бъдат наложени и в останалата гама на предлаганите в Китай, модели на Focus, чието обновяване предстои скоро. 


За задвижване Focus Active Wagon, разчита на 3-цилиндровия, турбо бензинов мотор във версия на мощност от 174к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела. 


Оборудвнето на Ford Focus Travel е високо, като за модела ще бъдат налични редица системи за безопасност и асистенти за шофиране, като дори няма да липсва и полуавтономна система за шофиране от 2-ро ниво и активен асистент за паркиране. Пред водача наблюдаваме наличието на цифров инструментален панел, а екрана на мултимедийната система е с увеличени размери. Цени все още не се споменават. 


Успоредно с новото комби марката представя и обновената седан версия, която се предлага в Китай. Тя е налична и с атмосферната версия на 1.5 литровия, 3-цилиндров мотор с мощност 122к.с., за който са налични 6-степенна, механична или 6-степенн, автоматик. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар