петък, 18 януари 2019 г.

Geely Xingue / Tugella ще бъде представен официално в Китай

Първият модел на китайската марка базиран върху компактната, модулна платформа - CMA, на Volvo е факт. Това е купеобразен кросоувър наречен FY11(не официално), който ще бъде и най-скъпият модел в гамата на марката. 
Все още няма официална информация за модела, тъй като премиерата в Китай ще се състой следващия месец. Знае се обаче, че един от агрегатите който ще намира място под капака е 2.0 литровият, бензинов мотор с мощност 238к.с. Не е потвърдено още наличието на по-малкият, 1.5 литров, 3-цилиндров мотор, както и на хибридната версия, но най-вероятно, те също ще присъствата в гамата на модела.
++++++++++++++++++++++++++
Базовата версия ще бъде оборудвана с 1.5 литров, турбо мотор с мощност 177к.с. При всички случаи трансмисията е 8-степенна, двудискова задвижваща предните колела, а срещу доплащане ще бъде налична и 4х4 трансмисия. В по-късен етап марката ще предложи и версия с 2.0 литров, турбо мотор с мощност 190 и 240к.с. 
Интериора предлага цифров инструментален панел пред водача и инфотайнмънт система, чиито екраниса сголемина от 12.3-инча. Климатроника и висококачествената аудио система от Bosse ще сепредлагат серийно, но  за хедъп дисплея сразмер от 9-инча ще се доплаща. На някои пазари купеобразният кродоувър ще сепредлага и под името Geely Tugella.

Няма коментари:

Публикуване на коментар