сряда, 14 март 2018 г.

Kia Sedona / Carnival с фейслифт

В Южна Корея, бе представена фейслифт версията на MPV модела - Kia Sedona / Carnival. Един от най-продаваните MPV модели в момента, получава известни подобрения в дизайна които ще имат за цел да задържат високото търсене. Новите брони, радиаторната решетка и леко променената оптиката на предните и задните светлини отличават обновената версия. 
В интериора промените са незабелижими. Нова е мултимедийната система и някои от контролерите, а инструменталният панел пред водача е с леко променен дизайн и по-четлив за водача. Оборудването е увеличено, като серийно вече ще се предлагат: двойният стъклен шибидах, кожен салон с подгряване и обдухване на предните седалки, отопляем волан, ел. странични - плъзгащи се врати, ел. задна врата, камера за заден ход, тризонов климатик и др. 
Под капака място продължават да намират бензиновият - 3.3 литров, V6-цилиндров мотор, както и 2.2 литровият дизел с мощност 202к.с. При всички случай те ще са куплирани с новата 8-степенна, автоматична трансмисия. 
Моделът ще продължава да се предлага в две версии на междуосието с три или четири реда седалки, но отново няма да бъде достъпен на пазарите в Европа. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар