вторник, 10 октомври 2017 г.

Suzuki Celerio с фейслифт

Беше ясно, че след като Suzuki Celerio си проби път към световните пазари, марката ще побърза да обнови модели и да му предаде малко повече стил за да бъде конкурентноспособен. Дали това се е получило не се наемаме да коментираме, но фейслифта е факт, както и това, че този компактен хеч е един от най-евтините налични модели на пазара,въпреки, че В Европа цената му е почти два пъти по-високо от колкото в Индия. 
Външните промени се свеждат до рестилизирани брони, нова радиаторна решетка, странични огледала с вградени сигнални светлини и нов дизайн на летите джанти. В Европа моделът ще се предлага серийно със задна чистачка и подгряващо на задния прозорец. В интериора промени не се забелязват, но се споменава, че налице са нови материали с по-добро качество. 
От гледна точка на механиката, също няма промени. Под капака място намира познатият, 1.0 литров, 3-цилиндров мотор с мощност 68к.с., който вече може да бъде куплиран с роботизирана трансмисия. В Европа моделът ще се предлага серийно оборудван с: 4 въздушни възглавници, ABS, ESP, аудио система и предни ел. стъкла. Продажбите на обновеният Suzuki Celerio ще започнат от началото на следващата година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар