събота, 15 юли 2017 г.

10-тото поколение на Honda Accord само за САЩ

Можем само да съжаляваме, че новата Honda Accord, няма да се предлага на пазарите в Европа. Японският производител представи първите официални снимки на модела, чиито пазар е насочен предимно за Северна Америка. десетото поколение на на Accord ще бъде достъпен при дилърите от есента на тази година, като цени все още не са обявени. производството ще се осъществява в САЩ.
Новото поколение е изградено върху изцяло нова платформа и е по-леко от предходното с 117кг. центъра на тежестта е по-нисък, а окачването е изцяло ново. Компромиси в качеството не са правени, а мястото в интериора е предостатъчно. серийното оборудване е богато, като срещу доплащане ще се предлагат и неща като: седалки с обдухване, Wi-Fi достъп, мултимедийна система с 6-инчов дисплей, камера за заден ход и редица асистенти за подпомагане на водача.
Под капака място ще намират само 4-цилиндрови, бензинови, турбо агрегати. Това са 1.5 литровият мотор с мощност 192к.с. и 2.0 литровият с мощност 252к.с.  Те ще бъдат куплирани с 6-степенна, механична или новата 10-степенна, автоматична трансмисия, предаващи движението към предните колела. Налична ще бъде и хибридна версия с два електромотора и 2.0 литров, бензинов двигател, чиито спецификации все още не се съобщават.


Няма коментари:

Публикуване на коментар