сряда, 4 ноември 2015 г.

Официални снимки на Mercedes GLS

За никого не е тайна, че така нареченото второ поколение на Mercedes GL, реално бе обстоен фейслифт на модела, който познавахме. Направените многобройни технически промени обаче направиха възможно лансирането му на пазара, като второ поколение на модела. Ето, че днес марката показва фейслифт на въпросното второ поколение, което вече ще носи обозначението GLS. Така марката успява да предложи на своите клиенти един и същ модел цели 10 години, а и ще продължава да го прави поне още пет.
 Нови фарове, радиаторна решетка, капак и брони. Това са новите детайли в екстериора на Mercedes GLS! Джантите и цветовата гама, също ще открояват GLS на пътя.
В интериора също се наблюдават значителни промени, като най-голямо впечатление прави вече характерният за моделите на марката плаващ тъчскрийн екран на централната конзола.  Нови са също воланът и седалките. 
Под предния капак новост са ревизираните агрегати, чиято мощност е увеличена със средно 20к.с. и наличието на серийната 9-степенна, автоматична трансмисия, която се предлага във всички модификации с изключение на флагмана - GLS 63AMG ., който разчита на ревизирана все пак, 7-степенна, G-Tronnic. 
Официалната премиера на Mercedes GLS ще се състои по време на автосалона в Лос Анджелис, а продажбите в Европа ще започнат през март месец, след показването му в Женева. Цени все още не се споменават. Усилено се говори и за ултра луксозна версия  - Maybach за този модел, но тя няма да стане факт по-рано от 2017 година. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар