сряда, 3 октомври 2012 г.

Ще успее ли обновения Aston Martin Rapide да повиши продажбите на компанията?

Малко, преди да бъде представена официално фейслифт версията на Aston Martin Rapide се появиха снимки, на които се вижда модела без каквато и да е маскировка по себе си. Благодарение на тях, ние можем да видим промените, които са направени в дизайна на четиривратото купе. В предната част, те са почти незабележими и се свеждат единствено до лека промяна на предната броня. В задната част, капака на багажника е нов, като същият разполага с по-голям спойлер, който би трябвало да подобри стабилността на модела. 
Всички очакваме по-големи промени да наблюдаваме под предния капак. Най-вероятно там ще видим версия на V12-цилиндровия агрегат чиято мощност ще бъде минимум 517к.с., а защо не дори и 570к.с., която намира място във Vanquish
 Дали марката ще успее да повиши интереса към най-красивото, четириврато купе все още не е ясно, но е факт че продажбите на модела са слаби. Като цяло продажбите на компанията са спаднали драстично и дори се появиха слухове за евентуална продажба на  марката. Но дори това да стане, то няма да е по-рано от получените счетоводни резултати след пускането на първия SUV на фирмата, чието име - Lagonda ще бъде възобновено. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар