вторник, 24 септември 2024 г.

Sportequipe 7 предлага на европейците удобство и китайски лукс на цена от 32 000 евро

 

Както знаем Sportequipe е бранд на DR, който се стреми да предложи на своите европейски клиенти най-доброто от света на китайските автомобили, а последното нейно предложение е Sportequipe 7. Създаден с мисъл за съвременния шофьор Sportequipe 7 е SUV, който обещава да задоволи всички ваши нужди и желания. С дължина от 4.8 метра и капацитет за 7 пътници, този автомобил е идеален за семейни пътувания и дълги приключения, като е базиран на Jetour X70, но със силно променен дизайн. Предната част на автомобила е доминирана от широка решетка и агресивни Full LED предни светлини, които осигуряват отлична видимост и придават на автомобила спортен ви1. Задните 3D светлини допълнително подчертават модерния и стилен външен вид на автомобила.

Интериора на Sportequipe 7 е истински оазис на лукс и удобство имайки предвид цената с която се предлага. Той се различава от този на донорският модел и е изработен с внимание към детайла, като се използвани само най-качествените материали. Кокпитът разполага с двоен цифров панел с 12,3-инчовиq LCD дисплеи и инфотейнмънт система, която поддържа Android Auto и Apple CarPlay. Това означава, че винаги ще бъдете свързани със своя смартфон и ще можете да използвате любимите си приложения без да се разсейвате от шофирането. Серийно Sportequipe 7 е оборудван с множество системи за безопасност, които гарантират сигурността на пътя по време на движение. Моделът разполага с адаптивен круиз контрол, система за предупреждение при напускане на лентата, система за автоматично спиране при опасност, камера с обзор 260 градуса, ел. задна врата и т.н. Всичко това получавате с цена от 31 900 евро.

Под капака на Sportequipe 7 място намира 1.6 литров, бензинов - TGDI агрегат с мощност от 185 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия. Sportequipe 7 се предлага и във версия с LPG, която осигурява по-голяма икономичност и по-малко вредни емисии. С комбинираната автономия от бензин и газ, автомобилът може да измине до 1100 км без нужда от зареждане. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар