неделя, 30 юни 2024 г.

Chery Fulwin T10 с цена от 27 500$

 

Предстоящият Chery Fulwin T10 ще бъде пуснат на пазара в Китай в края на следващия месец с цени започващи от 27 500 долара. С дължина от 4.85 метра и междуосие - 2.82 метра, Plug-in хибридният SUV модел е позициониран над Fengyun T9 въпреки, че споделя същата платформа и технология. 

За задвижване Т10 разчита на познатата от други модели на компанията хибридна система с 1.5 литра, турбо бензинов мотор с мощност 154 к.с., съчетан с електромотор който разполага с мощност от 221 к.с. и 3-степенна, DHT трансмисия. налична ще бъде и версия със задвижване на четирите колела с втори електромотор задвижващ задните колела с мощност 235 к.с. При всички случаи тяговата батерия на борда е с капацитет от 34.5 кВтч. и би трябвало да осигурява пробег в изцяло електрически режим в рамките на 210 км. Производителят съобщава, че с напълно зареден резервоар и батерия, моделът ще може да измине до 1400 км. 

Интериорът предлага място за 6 човека с индивидуални седалки и цифров панел пред водача с два 10.2-инчови дисплея. Физическите бутони на таблото реално липсват, тъй като повечето от функциите в автомобила се осъществяват чрез дисплея за инфо-развлекателната система. Амбиентното осветление разполага с набор от 256 цвята, а озвучителната система е от висок клас с 14 високоговорителя. Серийно моделът е оборудван с отваряем панорамен покрив, 10 въздушни възглавници и предни седалки с масажна и вентилираща функция, като пасажерската седалка е оборудвана дори и с подложка за отмора на краката. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар