понеделник, 1 юли 2024 г.

Екзотични: Naran Hyper Coupe

 

Британската компания Naran Automotive е готова със серийната версия на своят хиперкар наречен Naran Hyper Coupe. В света на хиперавтомобилите новият модел ще се издига като истинско произведение на изкуството, което предлага съчетание от мощност, изящество и силна връзка между шофьора и автомобила. Освен това Naran Hyper Coupe се предлага в конфигурация от 2+2 места.  Да, правилно разбрахте - може да вземете и приятели с вас в това адреналиново пътуване. Цената която производителят ще иска за това обече е минимум 2 млн. евро, а за да се присъедините към списъка от 39-те човека, които ще притежават този модел ще трябва да направите депозит в размер от 350 000 евро. 

Naran Hyper Coupe е оборудван с двигател по-мощен от ракета на SpaceX. За задвижване британският модел разчита на 5.0 литров, V8-цилиндров би-турбо мотор с мощност 1048 к.с., които ви карат да се чувствате като супергерой от филмите на Marvel. Моторът е куплиран с 6-степенна, механична скоростна кутия задвижваща задните колела чрез диференциал с ограничено приплъзване. Максималната скорост която може да развиете не се споменава, но при всички случаи за по-малко от половин минута ще може да се разделите със своята книжка за дълъг период от време. Ускорението до 100 км/ч. отнема по-малко от 3.5 секунди, което пък е достатъчно за да подмокрите седалката. 

Интериорът е изработен ръчно с особено внимание към детайла, чиито дизайнер е използвал светлината от звездите и магията на еднорозите с подход съобразен изцяло с изискванията на бъдещите собственици. Така че, ако искате да се чуствате като богове на пистата и извън нея, сърцето ви да тупти в ритъма на V8-цилиндров мотор -  Naran Hyper Coupe е вашето оръжие.

  

Няма коментари:

Публикуване на коментар