четвъртък, 13 юли 2023 г.

Great Wall Haval H6 с по-агресивен дизайн и нов интериор

 Три години след премиерата на третото поколение Great Wall Haval H6, моделът получава обстоен фейслифт, който придава значително по-модерен вид на китайският SUV издържан в стилът на купеобразният Haval H6S. Както до сега, той ще се предлага в конвенционална и Plug-in хибридна версия, а продажбите в страната трябва да започнат в края на тази година. 

Овен външно, собствениците на обновеният Haval H6 ще се радват и на изцяло нов интериор с три дисплея по подобие на Haval Ruge Max, чиито снимки за съжаление все още не са разпространени. Най-продаваният SUV на марката, чиито продажби надхвърлят над 100 000 автомобила годишно ще предлага и нови технологии на борда за подпомагане на шофирането. Отваряемият панорамен покрив става част от серийното оборудване на по-мощната бензинова и хибридната версия. 

Както до сега за задвижване моделът ще разчита на 1.5-литров, турбо бензинов мотор с мощност  161 или на 2.0 литров, турбо мотор наличен във версии на мощност от 211 и 238 к.с. И двата мотора са куплирани с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижващи само предните колела. Срещу доплащане за 2.0 литровият мотор е предвидена и 4WD трансмисия. Plug-in хибридната версия е с леко променен дизайн на предната част и разполага с най-новата версия на хибрината технология на Great Wall - Hi4 с 1.5 литров мотор и два електромотора с обща мощност от 326 к.с. предавана към четирите колела. Тягова батерия предвидена за модела е с капацитет от 20 или 41.5 кВтч., която позволява на моделът да измине до 201 км. в изцяло електрически режим. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар