вторник, 7 юли 2020 г.

Новото поколение на Great Wall Haval H6 представено в Китай

Едва три години след премиерата на второто поколение на Great Wall Haval H6, китайската марка представя третото поколение на своя най-продаван кросоувър. То обаче ще бъде достъпно едва в края на тази година, като първоначално ще се предлага успоредно с настоящият модел. От официалните снимки разпространени от производителят става ясно, че дизайна еволюира, а размерите увеличени и то значително, а дължината на междуосието е нараснало с 58мм. 

Интериора прави впечатление с  качествена изработка, подобаващо оборудване и материали приятни на допир. Пред водача разбира се място намира цифров инструментален панел с 10.2-инчов дисплей, като срещу доплащане може да се поръча и хедъп дисплей. Мултимедийната система разполага с 12.3-инчов екран, а традиционният скоростен лост е заменен от въртящт се превключвател.
Първоначално моделът ще се предлага с познатият - 1.5 литров, турбо бензинов мотор, чиято мощност ще бъде 169к.с., но в по-късен етап се очаква и версия с 2.0 литров, турбо мотор и мощност 224к.с. Трансмисията ще е двудискова с 7 предавки, а задвижването ще се осъществява посредством предните или четирите колела. Налична ще бъде и Plug-in хибридна версия с 1.5 литровият мотор и електромотор, чиято обща мощност ще възлиза на 320 к.с. Задвижващи при нея са само предните колела, но автономията в изцяло електрически режим ще бъде около 200 км.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар