вторник, 7 юли 2020 г.

Lexus LS с планиран фейслифт

Три години след премиерата на Lexus LS, японците планирано актуализират своя флагман. Моделът претърпява леки козметични промени най-вече в предната част, където място намират нови светлини и нов дизайн на бронята. В задния край промените са почти не забелижими, ако изключим задните светлини с нова матрица и новата броня. Джантите са с нов дизайн, а цветовата гама е увеличена с нов цвят, който се нанася по нова технология. 
Освен външните промени, японците са отделили подобаващо внимание и на интериора, където видимо няма много големи промени освен наличието на новия, плаващ 12.3-инчов дисплей на инфотайнмънт системата, който вече е тъчскрийн. Съобщава се обаче за значително подобрение на шумоизолация, като за целта тампоните на двигателя са с нов дизайн, я изпускателната система е преработена. За по добър комфорт на возевне инженерите са подобрили соленоида на адаптивните амортисьори, които вече предлагат по-прицизни настроики. Оборудването вече включва и полуавтономната система за шофиране, както и възможност за самостоятелно паркиране на автомобила, дори и когато не сте в него. Огледалото за обратно виждане е цифрово, а задължителната вече в Япония, система за автоматично превключване на светлините намира своето място и тук.
От гледна точка на механиката, то там се съобщава за модернизиране на всички агрегати, без обаче да се променят техните характеристики. Това на практика означава, че V6-цилиндровият, 3.5 литров, турбо мотор остава на разположение, куплиран с 10-степенната, автоматична трансмисия. Хибридните версии остават налични, а на някой пазари моделът ще се предлага с атмосферната версия на V6-цилиндровият агрегат. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар