сряда, 1 март 2017 г.

Новият Great Wall Haval H6 представен в Китай

В Китай, най-продаваният SUV модел - Haval H6, получава своя наследник. Той ще бъде наличен на местният пазар през втората половина на тази година. Всъщност моделът е версия на Great Wall Haval H2S, което ни кара да мислим, че в скоро време ще има пълно преструктуриране на моделната гама, особено след появата на изцяло нов премиум бранд с името WEY. 
Под капака на новият Haval H6, място ще намира нов - 1.3 литров, турбо, бензинов агрегат с мощност 138к.с., както и от по-големият турбо мотор с работен обем от 1.5 литра и мощност 150к.с. В по-късен етап ще бъде налична и модификация с 2.0 литров, турбо мотор и мощност 197к.с., който идва директно от  Hawal H6 Coupe. Серийно всички модели ще се предлагат с 7-степенна, двудискова трансмисия. Задвижването 4х4 ще се предлага срещу доплащане.
Голямо внимание е обърнато на интериора. Производителят съобщава, че въпреки семейната ориентация на модела, то той в никакъв случай не е скучен. Пред водача място намира дигитален инструментален панел, а мултимедията разполага с 12-инчов дисплей. Стандартното оборудване е богато, а срещу доплащане ще се предлага и панорамен покрив. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар