четвъртък, 15 юни 2023 г.

Nissan обновява предлаганият в САЩ седан - Sentra

 След обновяването на предлаганият в Китай - Nissan Sylphy, сега марката обновява и американският му събрат - Nissan Sentra, който се бори с малкото останали седани на американският пазар от 2019 година и явно ще продължава битката с пълна сила. За целта моделът е освежен без да се правят радикални промени по него, като дори интериорът остава същият без да бъде променян, като при китайският модел. Според производителят направените козметични промени придават по-изчистен и дори по-спортен вид на седана с променената радиаторна решетка и новите LED предни светлини, чиято технология позволява отпадането на традиционните фарове за мъгла. 

Както стана дума в интериора промените са почти незабележими, но вече всички версии получават волан с плоско дъно и по-богато оборудване, като по-големият 8-инчов екран за мултимедията идва още от базовото ниво на оборудване. 

Под капака място продължава да намира познатият 2.0 литров, атмосферен мотор с мощност 151 к.с., куплиран с новата Xtronic - CVT трансмисия, допълнена с Стоп/Старт система, което би трябвало да се отрази положително на разхода на гориво. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар