вторник, 21 февруари 2023 г.

Фейслифт за Changan Uni-T

 Три години след представянето на Changan Uni-T, китайците обновяват своят кросоувър модел. Външните промени са съвсем семпли, но там все пак наблюдаваме нова по-елегантна, безрамкова радиаторна решетка и леко променен дизайн на броните, което е довело до леко увеличаване на общата дължина на модела с 2 см. Страничните огледала и накрайниците за изпускателната система също са с нов дизайн, а задният спойлер е с по-голям размер. 

За разлика от екстериора, то в интериора наблюдаваме значителни промени. Всъщност той е изцяло нов и е оборудван с по-голям цифров панел с два сдвоени дисплея с размер от 12.3-инча за инструментариума пред водача и мултимедийна система оборудвана с 12.8-инчов тъчскрийн дисплей. Тапицериите на вратите и централната конзола между седалките също са нови, а волана вече е с две спици. На борда серийно място намират повечето от системите за подпомагане на шофирането с които марката разполага, а срещу доплащане за модела дори ще бъде налична и апликация за дистанционно управление чрез мобилният телефон на собственика заедно с автономната система за шофиране от 3-то ниво. 

Търсенето определя и предлагането. Обновеният версия на Uni-T ще се предлага само с 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 188 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия. По-мощният 2.0 литров мотор с неговата 8-степенна, автоматична трансмисия отпадат от гамата на модела поради слабото търсене. Продажбите на обновеният Uni-T в Китай, вече са стартирали с цени от 16 800 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар