неделя, 27 ноември 2022 г.

Екзотични: Zenvo TSR-GT

 Датският производител представя последната версия на своят хиперкар - Zenvo TS1, която ще бъде налична само в три екземпляра. Zenvo TSR-GT разполага с променен дизайн и нови аеродинамични елементи, като най-голямо впечатление прави фиксираното задно крило и аеродинамичните капаци на колелата. 

Новата версия на модела разполага с мощен V8-цилиндров, 5.8-литров би-турбо мотор с мощност 1360 к.с., куплиран с 7-степенна, секвенциална - двудискова трансмисия с електронно управление, предаваща движението към задните колела до скорости от 424 км/ч. Ускорението от 0 до 100 км/ч. не се споменава, но при всички случаи при идеални условия и съответният опит на водача ще може да бъде постигната стойност от 2.5 секунди. 

Интериора е променен изцяло с модерна визия и инфонтайнмънт система. Материалите за неговата изработка са предимно от Alcantara и карбон, като се съобщава и за нови шумоизолиращи велурени постелки специално изработени за модела. намеренията на компанията са още следващата година да представи изцяло нов модел с хибридно задвижване и мощност между 1500 и 1800 к.с. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар