събота, 12 ноември 2022 г.

Livan RL9 представен официално в Китай

 След като Geely преименува фалиралата - Lifan в Livan, сега пред нас е първият модел на преименуваната компания, чиято предпроизводствена версия бе паказана през лятото. Дизайна на Livan RL9, не се различава от този на предпроизводственият модел. Първият изцяло електрически модел на марката е базиран на Geely Haoyue с променен дизайн на предната част, а интериора идва директно от представената наскоро триредова и по-луксозна версия Haoyue L

За задвижване Livan RL9, разчита на електромотор задвижващ предните колела с мощност от 204 к.с. и тяговата батерия с термо помпа е разположена в пода, чиито капацитет възлиза на 66.6 кВтч. Според производителят, това е достатъчно за постигане на автономия до 470 км., които в реалният живот ще бъдат сведени до максимум 330 км. Общото тегло на модела е 1870 кг., а максималната скорост, която може да достигне възлиза на 163 км/ч. 

Първоначално продажбите на Livan RL9 в Китай ще стартират в неговата най-добре оборудвана версия с цени от малко над 28 000 долара. Това означава, че бъдещите собственици на електрическият, 7-местен модел ще разполагат с цифров инструментален панел и инфотайнмънт система с 12.3-инчови екрани, адаптивен круиз контрол, пакет камери с обзор 360 градуса, ел. предни седалки с масажна и обдухваща функция, кожен - двуцветен интериор и богат набор от асистенти подпомагащи шофирането. По-достъпните модификации ще бъдат налични в редата на следващата година, а в следващите три години марката възнамерява да представи още пет нови модела. Все още не е потвърден експорта за Русия, който марката възнамеряваше да осъществява за в бъдеще.


Няма коментари:

Публикуване на коментар