понеделник, 12 април 2021 г.

Bestune NAT предназначен за взаимно споделяне и такси компании

 В края на миналата годината видяхме BYD D1, който е предназначен за такси компании и автомобили за споделяне или дългосрочен наем, чиято популярност все повече нараства в Китай. Сега и концерна FAW е готов със своето предложение за подобен автомобил наречен Bestune NAT. Неговата концепция е малко по-различна и предлага завидно пространство, като благодарение на електрическата си платформа 64%, от пространството се пада на пасажерският салон. 


Електрическият MPV модел за общо споделяне се задвижва от електромотор с мощност 136к.с. и батерия с капацитет от 56кВтч., която трябва да осигури автономия от 419км. Според информацията зареждането на 80%, от батерията чрез бърз терминал ще става за 30 минути, а за специално изградени фирмени стоянки, които марката възнамерява да построи, времето се съкратява до 3-4 минути. 


Интериора предлага всичко необходимо за подобен род автомобили и е изработен от износоустойчиви материали. Цените на модела не са обявени, тъй като същият няма да бъде предлаган за свободна продажба. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар