понеделник, 12 април 2021 г.

Новото поколение на BYD Qin, представено в Китай

 В Китай, започват продажбите на новото поколение BYD Qin, построено върху изцяло нова платформа позволяваща вграждането на хибридни и Plug-in хибридни системи, както и на версии с изцяло електрическо задвижване. 

Според информацията, новото поколение на модела ще разполага с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 160к.с., който може да бъде съчетан и с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 210к.с. Трансмисията е CVT, а батерията с капацитет от 9кВтч, която е достатъчна да осигури изцяло електрически пробег до 53км. Налична е и изцяло електрическа версия с мощност от 136, 163 или 183к.с., чиято автономия ще достига до 520км. 

Интериорът предлага модерна обстановка с цифров инструментален панел пред водача и 10.1-инчов, въртящ се дисплей за инфотайнмънт системата с гласов контрол. Камерата за обратно виждане и 6 въздушни възглавници ще се предлагат като стандарт. Цените на BYD Qin Pro, започват от 110 000 юана за бензиновата версия и ще достигат 200 000 юана за топ оборудваната електрическа модификация. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар