вторник, 13 април 2021 г.

Обновената Skoda Kodiaq, налична от края на лятото

 В средата на жизненият си цикъл, чешкият SUV получава козметични промени и нови технологии. Новият външен вид прави модела значително по-стилен и солиден. В предната част наблюдаваме изцяло нови фарове (по желание матрични LED) и радиаторна решетка. Броните също са с нов дизайн, както и задните светлини, които идват от китайската Skoda Kodiaq GT.


Интериора обаче не е пипан много. Пред водача за повечето версии ще намира място цифров инструментален панел с възможност за смяна на изгледа, а екрана на мултимедийната система е с размер от 8 или 9.2-инча. воланът е с нов дизайн, а амбиентното осветление е с няколко разцветки. новост е предните седалки с вентилация, отопление и масажни функции.


Под капака на обновената Skoda Kodiaq, място ще намират бензиновите 1.5 и 2.0 литрови, TSI агрегати с мощност между 150 и 190к.с., както и 2.0 литровият, TDI във версия на мощност от 150 и 200к.с. За всички мотори е налична 7-степенната, DSG трансмисия задвижваща предните колела, като срещу доплащане клиентите могат да оборудват своите модели и с трансмисия 4х4. На върха в гамата е позиционирана версията "RS", която вече е налична с 2.0 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 240к.с.

Няма коментари:

Публикуване на коментар