неделя, 24 януари 2021 г.

Претендентите за автомобил на годината на Kamuscoop за 2021г.

 Дойде време, отново да направите избор за автомобил на годината на Kamuscoop. До края на март месец ще имате възможност за 10-ти път да гласувате за номинираните от нас модел в импровизираните анкети на страницата на блога или във Fecebook. През изминалата трудна година нашият избор за автомобил на 2021г. се насочи върху три напълно електрически модела и други три с конвенционално задвижване. Ето ги и тях подредени по азбучен ред, като сме се опитали да се аргоментираме защо тяхното място е тук:

Citroen C4 - авангарден дизайн, който смело къса всякаква връзка с досегашните представители на това моделно семейство. Стилен и технологичен интериор. Богат избор от задвижващи системи включително и изцяло електрическа такава.


Fiat 500 - Модел, който следва духа на своя прародител въпреки, че е изграден върху съвсем нова платформа и задвижван от електричество. Превъзходен пример как наследствените гени могат да се предадат на поколенията. Интересна версия с допълнителна врата за достъп до втория ред седалки. Италианският дух все пак е жив!


Hyundai Tucson - Великолепно изглеждащ компактен SUV с модерна визия. Впечатляващи матрични LED предни светлини, който се вписват по перфектен начин в общия дизайн на модела и се сливат с радиаторната решетка.  


Nissan Ariya - освен, че в момента този модел разполага с може би една от най-добрите задвижващи електрически системи, дава на собственика възможност да се докосне и до специфичният японски дух, чрез изящният си интериор. 


Opel Mokka - въпреки, че е построен върху платформата от PSA, моделът гордо може да носи емблемата на немската марка, като поставя успешно новите основи на нейното бъдеще. И тук наблюдаваме богата гама от агрегати и версия с нулеви емисии. 


Skoda Enyaq - Смел ход на чехите с първият им изцяло електрически модел в гамата. Стилен дизайн, просторен и висококачествен интериор и не на последно място цената от 28 500 евро за базовата версия. 




2 коментара:

  1. Да, за съжаление бе допусната техническа грешка, но в анкетата във Фейсбук, японският модел присъстваше. За съжаление за него бяха дадени прекалено малко гласове и японският модел нямаше шанс да влезе в челната тройка, дори и да присъстваше в анкетата интегрирана в сайта.

    ОтговорИзтриване