събота, 31 октомври 2020 г.

Допълнителна врата за Fiat 500

 Представеният в началото на годината електрически Fiat 500 се сдобива с нова версия, която разполага с допълнителна врата от страната на спътника, която улеснява достъпа до задните седалки. Сега италианците са наред да приложат този похват със срещуположно отваряща се задна врата и техният модел ще бъде единствен на пазара към този момемент, след като производството на BMW I3, бе прекратено. Този тип концепция на врата, която се отваря само при положение, че основната врата е отворена намираше място в американски, английски, японски и немски модели и явно не успя да се наложи в ежедневието, но сега италианците са решени да се пробват и да провокират дебати относно предимствата и недостатъците на Fiat 500e 3+1.


Освен видимо променената конструкция с 30кг. добавено тегло, новата версия на Fiat 500 не  се различава от оригинала. За задвижване моделът разчита на електромотор с мощност 120к.с. и батерия с капацитет от 42кВтч., но още следващата година се очаква и базовата модификация представено по-рано тази година с мощност 90к.с. и 23.8кВтч. батерия, чиято автономия  възлиза на 180к.с. 


Базовото ниво на оборудване Не включва мултимедия, адаптивен автопилот, многобройни системи и асистенти за шофиране и т.н., но предлага халогенни фарове, тапиция от плат, стоманени джанти, ел. пакет, цифров инструментален панел пред водача, мултифункционален волан и система за свързаност къмсмартфон, която до някъде замества мултимедийната система. Цени все още не се споменават, но най-вероятно производителят ще иска минимум 1200 евро, за по-лесен достъп към купето. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар