сряда, 27 януари 2021 г.

Mini отново с фейслифт

 Англичаните отново освежават своето Mini, което означава, че ще трябва да изчакаме поне още 2-3 години до появата на неговия наследник. Актуализациите не са скромни и се забелязват от пръв поглед. Наличието на новата предна решетка, новия дизайн на броните и актуализираните предни и задни светлини и новият дизайн на джантите открояват обновената версия. Предлага се нова цветова гама и нова опция за персонализация с многотонов покрив. 


В интериора също се наблюдават известни промени, като се най-вече се откроява цифровият информационен дисплей пред водача, който ще се предлага серийно за всички версии. Ревизирана е и централната конзола, както и секцията пред спътника на водача. Волана също е с леко променен дизайн, както и скоростният лост на версията с автоматична скоростна кутия. 


За сега не споменава за промяна в механиката или моторната гама, което означава, че компактният модел ще продължава да бъде наличен с бензинови агрегати с работен обем от 1.5 и 2.0 литра и мощност между 75 и 234к.с., куплирани с 6-степенна механична, 8-степенна, автоматична или 7-степенна двудискова трансмисии. Електрическата версия с мощност 184к.с., също е налична с батерия, чиито капацитет от 32.6кВтч., осигурява автономия от - 234км. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар