четвъртък, 11 януари 2018 г.

Mini с фейслифт и увеличени възможности за персонализиране

Англичаните обновяват своето култово Mini, като моделът става още по-привлекателен. Специално внимание е обърнато на дребните детайли, които ще  привлекат вниманието и на най-взискателните клиенти и увеличават вариантите за персонализиране. Външните промени се свеждат до новите предни и задни светлини, като задните са със стилизиран детайл от английският флаг, което придава уникална и разпознаваща се черта на обновеният модел. Новата цветова гама и промененият дизайн на джантите също ще открояват новата от настоящата версия. 
В интериора също има интересни елементи, а панела пред водача също разполага с осветен детайл от английското знаме, чиито цвят се сменя според желанието на водача. налична е и нова мултимедийна онлайн система с 8.8-инчов дисплей, безжично зареждане на телефона....
Моторната гама се състои от седем бензин и дизелови агрегата, като пет от тях са нови. Мощността варира между 75 и 228к.с., като серийно са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане турбо версиите могат да бъдат оборудвани с изцяло новата 7-степенна трансмисия с двоен съединител или 8-степенна, автоматична. Цени не се споменават.






 

Няма коментари:

Публикуване на коментар