четвъртък, 11 януари 2018 г.

Фейслифт за BMW 2-series Gran Tourer и Gran Tourer

BMW, представя обновените 2-series Active Tourer и 2-series Gran Tourer, които ще бъдат налични на пазара  от март месец, вероятно веднага след автосалона в Женева. Външно промените се свеждат до нов дизайн на броните, променена оптика на LED фаровете,  леко променени "бъбреци", нова цветова гама и нови алуминиеви 17 и 19-цолови джанти. 
Моторната гама остава същата, но всички агрегати са с повишена мощност, която сега варира между 107 и 228к.с. нивата на вредните емисии е намалено, като всички дизелови агрегати са снабдени с филтър за твърди частици. Серийно, те ще са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, като новата 7-степенна с двоен съединител и 8-степенният автомат ще се предлагат срещу доплащане.  Plug-in хибридната версия остава в гамата на моделното семейство Active Tourer, както и версиите със задвижване на четирите колела. 
В интериора премени не се забелязват или поне не фрапиращи. Нивото на оборудване е завишено, а на лице са и редица системи за подпомагане на шофирането, като повечето от тях ще се предлагат срещу доплащане. Такава например е "Trafic Jam Assistant",която поддържа автомобила в лентата за движение при скорост до 60км/ч., заедно с активният круиз контрол. Навигационната система пък е снабдена с гласов контрол и тъчскрийн 8.8-инчов дисплей.



Няма коментари:

Публикуване на коментар