вторник, 16 юни 2020 г.

Това е изцяло новият Citroen C4

Спрения преди близо две години от производство Citroen C4, отново е възроден, но с изцяло нова философия. Френската марка основно преосмисля присъствието си на пазара и представя изцяло нов купеобразен кросоувър, който трябва да запълни появилата се ниша в моделната гама. Французите отново залагат на авангардният дизайн, който трябва да привлече нови клиенти за марката. Освен това на лице е и напълно електрическа версия наречена e-C4, която би трябвало да се намеси сериозно при моделите с нулеви емисии. 
Освен електрическата версия, която ще се предлага с батерии от 50 или 60кВтч., осигуряващи автономия от или малко над 300км., новият Citroen C4 ще бъде наличен с бензин и дизелови агрегати. Все още от компанията не споделят технически подробности, но най-вероятно това ще са 3 и 4-цилиндровите, турбо мотори с работен обем от 1.2 и 1.5 литра, които виждаме в останалите модели на марката. 
Интериорът е изчистен с цифров инструментален панел пред водача и ултра тънък дисплей за мултимедийната система с размер от 10.2-инча. Срещу доплащане ще бъде наличен и хедъп дисплей, както и иновативните Advanced Control седалки.  Окачването с прогресивни хидравлични възглавници от Citroen C5 Aircross ще намира място и в този модел, за което собствениците ще трябва да доплатят значителна сума. повече подробности ще станат ясни на 30-ти юни, когато ще се състой официалната премиера на модела. Продажбите в Европа, трябва да стартират още тази есен. За цени е рано да се говори, но при всички случаи базовата версия няма да се предлага за по-малко от 27 000 евро. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар