сряда, 17 юни 2020 г.

Новата Mazda BT-50 е по-добра от всякога

Новото поколение на Mazda BT-50, израства във всяко едно отношение, като предлага с модерен дизайн в стила Kobo и значително по-качествен интериор. Трябва да стане ясно, че след като Ford се оттегли от сътрудничеството между Isuzu и Mazda и пое по свой път за разработката на своя нов товарен модел, който ще бъде построен върху платформата на VW Amarok, двете японски компании останаха сами и по всичко личи, че това не им пречи особено. 
Ясно е, че технически новата Mazda BT-50 е идентична с  Isuzu D-Max. Според информацията обаче, моделът на Mazda ще разчита само на 3.0 литровия, турбо дизел с мощност 188к.с., като нищо не се споменава за по-малкия 1.9 литров мотор. Трансмисиите , които ще са налични за ВТ-50, са механични или автоматични, а задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане. 
Както се вижда интериорът е станал значително по-качествен и предлага комфорт съпоставим с този на леките автомобили. Новото окачване допринася за по-добрата возия, а богатото оборудване предлага всички съвременни системи за безопасност и свързаност. Серийно налични ще бъдат неща като: адаптивен круиз контрол, система за предотвратяване на сблъсък, асистент за поддържане движението в пътната лента, сензор за обекти в сляпата зона на водача, мултимедия, климатроник, пълен ел. пакет и др. 
Както до сега моделът ще се предлага предимно на пазарите в Южна Америка, Африка, Австралия и Близкия Изток, а продажбите ще започнат в края на лятото. 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Марката потвърди, че ще предлага своя товарен модел и с познатият - 1.9 литров, турбо дизел с мощност 147 к.с., куплиран с 6-степенната, автоматична скоростна кутия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар