понеделник, 6 април 2020 г.

Toyota Tundra 2022 с хибридно задвижване

След второто обновяване на ToyotaTundra, направено преди три години очаквахме в скоро време да бъде представено новото поколение на модела. Според последните новини обаче, марката няма намерение в скоро време да представя изцяло нов модел и представя поредният ъпгрейд, като модел за 2022 година. От снимките с които разполагаме става ясно, че външните промени са минимални. Наблюдава се наличие на нова радиаторна решетка и LED фарове за мъгла вградени в бронята, а капака на двигателя получава отвор за приток на повече въздух. Като цяло дизайнът е станал по-мускулест и с офроуд излъчване. В интериора новите неща са: 12.3-инчовия дисплей за новата мултимедийна система с възможност за 4G WiFi, както и по-богатото оборудване, което серийно включва пакета Safety Sence 2.0, обединяващ системата предотвратяване на сблъсък, асистента за поддържане движението в пътното платно, сензор за обекти в сляпата точка на водача, система за разпознаване на пътни знаци и асистент за паркиране. 
Според информацията под капака на обновената Tundra, място ще намира изцяло нов - 3.5 литров, би-турбо бензинов мотор съчетан с електромотор, чиято обща мощност достига 450к.с. За сега не се споменат подробности относно тази система, но при всички случай трансмисията ще е автоматична предаваща движението към четирите колела. Останалата част от моторната гама не е ясна.
++++++++++++++++++++++++++++
Според източници се споменава, че трансмисията ще бъде 10-степенна, а на разположение ще бъде и опционално въздушно окачване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар