вторник, 27 август 2019 г.

Chery Tiggo 3 с леки козметични промени и нов интериор

След основното подновяване на моделната гама на китайската марка, сега идва ред и за освежаването на Chery Tiggo 3, който едва ли не, бе забравен от компанията. Сегашната версия на модела, бе представена преди 6 години, но за никого не е тайна, че всъщност, това бе основно преработен модел базиран на предходното поколение, чиято платформа идва от вече морално остарялото второ поколение на Toyota Rav 4. 
Освен външните промени, които не са особено големи, но достатъчни за да отличават новата версия, моделът получава значителни промени и под капака, като на първо място трябва да се спомене новия - 1.5 литров, бензинов, атмосферен мотор с мощност 116к.с. Вариаторната трансмисия отпада от списъка с опции, така че налична за модела ще бъде само 5-степенната, механична скоростна кутия. За да се разтовари мотора, инженерите са успели да внедрят електрическо серво, вместо досегашният хидравличен усилвател.
В интериора обстановката е изцяло нова и серийно вече ще се предлага мултимедийна система. Цените в Китай ще започват от около 9 000 долара, като за сега не се споменава дали обновената версия ще се изнася извън границите на републиката. Както знаем обаче този модел се предлага и в Европа, под името DR5, за който обаче не се съобщава нищо конкретно относно бъдещо обновяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар