четвъртък, 25 юли 2019 г.

Mitsubishi Pajero Sport с нова визия и по-богато оборудване

Японците представиха обновената версия на Mitsubishi Pajero Sport, която разполага с изцяло нова предна част и по-богато серийно оборудване. Дизайна напредната част на модела е идентичен с този на обновения Mitsubishi L200 / Triton, който бе представен миналата година. В задната част промени не се наблюдават, но предлагания срещу доплащане заден спойлер вече ще се предлага серийно за модела. Дизайна на задната броня също е леко променен, като там са намерели своето място светлините за мъгла. 
Промените в интериора се свеждат до новите контролери на климатичната инсталация позиционирани на централната конзола, както и новия - цифров инструментален панел пред водача с 8-инчов дисплей. Обновеното Pajero Spor, вече ще се предлага серийно с асистенти за поддържане движението в пътната лента, сензор за обекти в сляпата зона на водача, допълнителни USB портове, адаптивен автопилот, система за предотвратяване на сблъсък и ел. задна врата врата, която може да се управлява дистанционно. 
Под капака място продължава да намира 4-цилиндровия, 2.4 литров, турбо дизел във версии на мощност от 154 и 181к.с., куплирана предимно с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела, чрез второто поколение на системата Super Select 4WD. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар