петък, 9 ноември 2018 г.

Mitsubishi L200 / Triton с обстоен фейслифт и нов интериор

Един от най-продаваните модели на марката в момента - Mitsubishi L200 / Triton, получава обстоен фейслифт и изцяло нов интериор. Предната част е изцяло нова в новия дизайнерски език, благодарение на който пикапа придабива по-динамичен вид. В задната част също се наблюдават промени, като от пръв поглед се виждат новите задни светлини. Производителят твърди, че освен външните промени, моделът е претърпял и такива по ходовата част, които са увеличили офроуд възможностите и същевременно са допринесли за по-добър комфорт. Системата за задвижване на четирите колела е от второ поколение и разполага няколко режима на движение в зависимост от пътните условия. 
По отношение на механиката не се споменава за промени, което означава, че под капака място ще намират познатите 2.4 и 2.5 литрови, турбо дизели, както и 2.4 литровият, атмосферен, бензинов агрегат. Става ясно, че пет степенната скоростна кутия отпада, което означава, че серийно всички версии ще се предлагат с 6-степенната механична трансмисия. 
Оборудването също е подобрено, като налице вече ще бъде системата за предотвратяване на удар и датчика за обекти в мъртвата точка на водача. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели със системата наблюдение от "птичи поглед". Производството ще продължава да се осъществява в Тайланд. През следващата година очакваме и подобрената версия на идентичния - Fiat Fullback.

Няма коментари:

Публикуване на коментар