четвъртък, 28 юни 2018 г.

Audi A4 с леки козметични промени

Представеното преди 3 години Audi A4 (B9), претърпява козметични промени, които имат за цел да съживят слабите продажби спрямо конкуретните модели на BMW и Mercedes. Макар все още да не се съобщават подробности, освен външните промени, които се свеждат до нови брони и променен дизайн на радиаторната решетка, моделното семейство е претърпяло и значителни технически подобрения, но те ще бъдат обявени по-късно. Промени в интериора не се забелязват, освен новия дизайн на мултифункционалният волан. 
Моторната гама ще продължава да се състои от бензиновите 1.4 и 2.0 литрови, турбо мотори с мощност от 150 до 252к.с., както и 2.0 и 3.0 литровите дизели, чиято мощност варира от 122 до 272к.с. Естествено спортните версии S и RS, няма да липсват, но тяхната мощност все още не е потвърдена. Голяма вероятност има 6-степенната, механична трансмисия да отпадне за модела и същият да разчита само на автоматични и двудискови 7 и 8-степенни трансмисии задвижващи предните или четирите колела. 
За сега не се споменават цени, но става ясно, че продажбите на обновеното Audi A4 в Европа ще започнат от третото тримесечие на тази година.



Няма коментари:

Публикуване на коментар