понеделник, 13 юни 2016 г.

Renault Clio с фейслифт, по-богато оборудване и по-висока цена

В средата на жизненият си цикъл Renault Clio , получава козметични промени. Те включват нова предна и задна броня, LED предни и задни светлини (за хеч модела), нов дизайн на джантите и нова цветова гама. В интериора промените не се забелязват, но материалите са изцяло нови с по-високо качество. Оборудването вече ще бъде по-богато, а инфотейнмънт системата е от ново поколение. Седалките също са с нов дизайн и по-добра странична опора. Асистента за паркиране ще се предлага серийно дори и от най-ниското ниво на оборудване заедно със Stop&Go функцията полезна при градски трафик. Това важи и за асистента за паркиране и камерата за заден ход. Воланът също е един от променените детайли в интериора.
Моторната гама реално остава същата. Нова версия на 1.5 литровият дизел с мощност 110к.с. вече ще бъде налична за модела, а пък 1.2 литровия, турбо бензинов мотор вече ще се предлага куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане за този двигател ще се предлага и трансмисията с двоен съединител, която ще бъде налична и за дизеловата версия с мощност 90к.с. 
Продажбите на обновеното Renault Clio ще започнат от края на лятото с цени от 13 700 евро, което е близо 10% увеличение спрямо цената на настоящият модел.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар