сряда, 6 ноември 2019 г.

Aston Martin представи интериора на своя първи SUV модел - DBX

Напоследък стана модерно, преди официалната премиера на даден модел публиката да бъде подгрявана с презентация на неговия интериор. Такъв е и случая с очаквания Aston Мartin DBX, който е първият SUV в историята на марката. Официалната премиера на модела ще се състой на 20-ти ноември в Китай, а късно снощи от централата разпространиха първите официални снимки на интериора. 
От това, което се вижда става ясно, че стилът и обстановката няма да подтикват собствениците за по-агресивно управление, а по-скоро ще е насочен към по-спокойно и комфортно шофиране въпреки, че е потвърдено наличието на 4.0 литровия, V8-цилиндров, би-турбо агрегат доставян от AMG, с неговите 542к.с. Освен него връзката с Daimler, не спира. От немския производител ще бъдат доставяни още: 9-степенната, автоматична трансмисия, част от предното окачване, както и инфотайнмънт  системата. 
Според производителят,  петместният интериор на DBX, ще предлага пространство за возещите се на втория ред седалки без аналог в този сегмент. Стандартното оборудване ще включва: кожена тапицерия, отопляеми седалки, тризонова климатична инсталация и огромен панорамен покрив без опция за отваряне, цифров инструментален панел пред водача и разбира се инфотайнмънт система. Всичко това естествено ще струва не малко, като марката обяви базова цена за своя първи SUV модел от 193 500 евро. Това означава, че английският пациент се отправя във вишата лига, но все пак ще бъде малко по-евтин от подчертано спортния Lamborghini Urus и луксозния Bentley Bentayga Speed, който освен това се смята за най-бързият SUV на планетата. Според официалната информация, максималната скорост на Aston Martin DBX, ще бъде малко над 290км/ч., което е добре за първи опит. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар